PRAMONĖ 4.0 ŽVAIGŽDĖ 2020

#corporatenews

November 4, 2020

Dar vienas apdovanojimas į Teltonika pasiekimų krepšelį! Laimėjome konkursą „PRAMONĖ 4.0 ŽVAIGŽDĖ 2020“ didelių gamybos įmonių kategorijoje. Šis konkursas siekia paskatinti Lietuvos verslą dalyvauti pasaulinės ketvirtosios pramonės revoliucijos procesuose bei taikyti išmanius sprendimus savo veikloje. Esame labai dėkingi LINPRA asociacijai už suteiktą galimybę pristatyti mūsų naujausias gamybos technologijas ir būti aukštai įvertintais.

feature-1.jpg

Konkurso komisijos nariams pristatėm savo naujausius ir efektyviausius gamybos sprendimus:

• Įdiegėme automatizuotą paviršinio montažo plokščių profilaktikos priežiūrą;
  • Įdiegėme dvi gaminių šeimų automatizuoto surinkimo sistemas (RUT / GPS) – 2 sistemos su 9 robotais;
  • Tampografiją pakeitėme lazerinio graviravimo technologija;
  • Modulių lipdukus pakeitėme lazeriniu graviravimu;
  • Sukūrėme ir įdiegėme atsargų valdymo sistemą, leidžiančią operatyviau bei tiksliau planuoti bei kontroliuoti atsargų užsakymus bei jų poreikį;
  • Automatizavome savikainų formavimą;
  • Skaitmenizavome kainų kontrolės įrankį.

Mums pavyko atitikti griežtus komisijos kriterijus. Pavyzdžiui, mūsų sprendimas turėjo būti inovatyvus, įgyvendintas gamyboje per 2019 metus, auginantis pridėtinę vertę, eksportą, apyvartą ir pelną bei skatinantis vidinių procesų skaitmenizavimą.

Pramonė 4.0 yra būtent ta kryptis, kuria eina Teltonika EMS įmonė įdiegdama naujausias gamybos technologijas ir pritaikydama dirbtinio intelekto algoritmus. Šiai dienai skaičiuojame virš 10 milijonų mūsų gamybos įrenginių, kurie efektyviai sprendžia aktualias klientų problemas.

PATIKO NAUJIENA?
Pasidalinkite su draugais!